Αντιρυτιδική κρέμα "ΡΕΑ"

Η "ΡΕΑ" είναι μια αντιρυτιδική κρέμα νυκτός, με βάση το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, το φυσικό Κερί Μέλισσας, το Αμυγδαλέλαιο, το Σταφυλέλαιο, το Βερυκοκέλαιο εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια από Σανδαλόξυλο και Νερολί.

Η Ρέα, η μεγάλη πανάρχαια θεά, η θυγατέρα του Ουρανού και της Γης, η σύζυγός του Κρόνου και η μητέρα του Κρηταγενή Δία, λατρευόταν κατά την Μινωική εποχή, κάτω από το ιερό Δέντρο της στις υψηλές κορυφές των βουνών και των λόφων, καθώς και στα Ιερά Σπήλαια. Το Ιερό Δέντρο και το Ιερό Σπήλαιο ήταν σύμβολα της μητρότητας και της ζωής.

Δίπλα στον Κρόνο καθόριζε τη ροή των πραγμάτων (Ρέα = αυτή που ρέει), καθόριζε μέσα στο βασίλειο του Χρόνου την κίνηση και τη διαδοχή.

Η αντιρυτιδική κρέμα "ΡΕΑ" συνδυάζει τα οφέλη τεσσάρων διαφορετικών ελαίων. Τις βιταμίνες Α, Β1, Β2, C, D, E, Κ, το σίδηρο και τις ενυδατικές ιδιότητες του Ελαιολάδου, τις ενυδατικές, κατευναστικές και ηρεμιστικές επιδράσεις στο δέρμα του Αμυγδαλέλαιου, τις ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του Βερυκοκέλαιου και τις αναζωογονιτικές, θρεπτικές, αντιγηραντικές και στυπτικές ιδιότητες του Σταφυλέλαιου.

Το κερί της μέλισσας με τις μαλακτικές, αντιγηραντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή.

Τα αιθέρια έλαια έρχονται να προσδώσουν επιπλέον ιδιότητες και να αναδείξουν την μοναδική αυτή κρέμα ως την "Μητέρα" της σειράς MINOAS.
  • Το Σανδαλόξυλο καταπραϋντικό, χαλαρωτικό, αντισηπτικό, αναζωογονεί το δέρμα. Με άρωμα απαλό, γλυκό, αισθησιακό, πλούσιο σε ξυλώδεις, πιπεράτους τόνους.
  • Το Νερολί ιδιαίτερα ωφέλιμο για την φροντίδα του ώριμου δέρματος, εξαιρετικό για επιδερμίδα με τάσεις για γήρανση και ραγάδες.
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, με την χρήση της κατά τις βραδυνές ώρες ή την μέρα χωρίς να έρθουμε σε άμεση έκθεση με τον ήλιο.