Ενυδατική κρέμα "ΑΡΙΑΔΝΗ"

Η "ΑΡΙΑΔΝΗ" είναι μια ενυδατική 24ωρη κρέμα που περιέχει Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, φυσικό Κερί Μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο, Βερυκοκέλαιο, Αλόη και αιθέρια έλαια από Αγιόκλημα, Λεβάντα, Βασιλικό και Γεράνι.

Η Αριάδνη ήταν κόρη του βασιλιά της Κρήτης Μίνωα και της Πασιφάης. Η πριγκίπισσα της Κνωσού, είναι μαζί θεά του φεγγαριού και των δέντρων που αναγεννιέται κάθε χρόνο ώστε να παραμένει πάντοτε νέα. Ονομαζόταν επίσης και Αριδήλα που σημαίνει «ιδιαίτερα φωτεινή».

Σύμφωνα με τον μύθο, η Αριάδνη εγκατέλειψε την Κρήτη μαζί με τον Θησέα, αφού πρώτα τον βοήθησε να σκοτώσει τον Μινώταυρο. Φτάνοντας στην Νάξο, η θεά Αθηνά ονείρεψε τον Θησέα και τον πρόσταξε να αφήσει την Αριάδνη. Αυτό ήταν ευκαιρία για τον Διόνυσο, ο οποίος ήταν χρόνια ερωτευμένος μαζί της. Παντρεύτηκαν στην Νάξο και το στεφάνι των γάμων ήταν φτιαγμένο με αστέρια. Ο αστερισμός αυτός βρίσκεται στο Βόρειο Ημισφαίριο και σήμερα ονομάζεται «Βόρειος Στέφανος» ή «Στέμμα της Αριάδνης».

Η ενυδατική κρέμα "ΑΡΙΑΔΝΗ" προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Συνδυάζει τα οφέλη τριών διαφορετικών ελαίων. Τις βιταμίνες Α, Β1, Β2, C, D, E, Κ, το σίδηρο και τις ενυδατικές ιδιότητες του Ελαιολάδου, τις ενυδατικές, κατευναστικές και ηρεμιστικές επιδράσεις στο δέρμα του Αμυγδαλέλαιου και τις ενυδατικές και αντιφλεγμονώδης ιδιότητες του Βερυκοκέλαιου.

Το κερί της μέλισσας με τις μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή.

Η Αλόη Βέρα, αποτελεί ένα φυσικό ενυδατικό, μεταφέροντας την υγρασία σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας, προσφέρει υγεία στο δέρμα, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, σακχάρων, ενζύμων και αμινοξέων.

Τα αιθέρια έλαια έρχονται να προσδώσουν επιπλέον ιδιότητες και να αναδείξουν την μοναδική αυτή κρέμα ως την "Πριγκίπισα" της σειράς MINOAS.
  • Το Αγιόκλημα με ηρεμιστικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, καθώς επίσης και με το ιδιαίτερα ευχάριστο και απαλό άρωμα του. 
  • Τη Λεβάντα με αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες, βοηθάει επίσης στην καταπολέμηση του άγχους και του στρές, ενώ παράλληλα τονώνει το κυκλοφοριακό. 
  • Τον Βασιλικό με καταπραϋντικές ιδιότητες, καταπολεμάει το στρες, το άγχος, την πνευματική κόπωση και βοηθά στη συγκέντρωση, ενώ τονώνει το νευρικό σύστημα. 
  • Το Γεράνι βοηθώντας στην ισορροπία μεταξύ λιπαρού και ξηρού δέρματος, εμποδίζει τους μυς και το δέρμα από την πρόωρη χαλάρωση, απαλύνει τις ρυτίδες, και βοηθάει αρκετά στην σύσφιξη του δέρματος.
Κατάλληλη για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα , απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Ιδανική σαν κρέμα βάσης πριν το μακιγιάζ.